Sunday, 12 August 2018

Promosi Shaklee Bulan Ogos

1) VIVIX 

DENGAN KEAHLIAN PERCUMA

Promosi Vivix ada 2, iaitu :

BELI 6 PERCUMA 1,

---> Dapat keahlian percuma (jimat RM65)
---> layak membeli 2 Red Hot Cooler Bag & Sudu pada harga RM8
---> Penghantaran percuma (jimat RM10)
---> Dapat cashback pada bulan depan sebanyak RM250.80

atau

BELI 2 DAPAT 5% DISKAUN

---> Dapat keahlian percuma (jimat RM65)
---> layak membeli 1 Red Hot Cooler Bag & Sudu pada harga RM8
---> Penghantaran percuma (jimat RM10)
---> Dapat cashback pada bulan depan sebanyak RM36.10

2) ALFALFA COMPLEX

Alfalfa Complex ni ada 2 saiz, iaitu yang kecil ada 300tablet, yang besar ada 700tablet.

Mostly ia menjadi rebutan para ibu untuk dijadikan milkbooster, ada juga yang buatkan jadi penyelesai masalah keputihan.
Terkini, ia jadi rebutan geng detoks, sebab Alfalfa Complex ni boleh bantu singkirkan toksin dalam badan.

Beli 3 dapat 5% diskaun.

3) SET POSTNATAL (BERPANTANG) 

DAPAT PERCUMA BEG 'Why I Love Shaklee'

Dalam set ini mengandungi :
- ESP
- Alfalfa Complex (300tablets)
- Vitamin C
- Vitalea (multivitamin)
- B Complex
- Omega Guard
- Ostematrix

4) SET YOUTH 

DAPAT PERCUMA 'FACIAL CLEANSE & FIRM DEVICE'


Haaa, ini special sikit.
Hanya dengan pembelian set Youth, akan dapat percuma je device yang berharga around RM800 di pasaran tau.

Ada 2 jenis set yang boleh dipilih, mana-mana set akan layak dapat 1 device ini secara percuma.


Set YOUTH RENEW AND MAINTAIN

Set ini mengandungi :

- Luminouse Gel Oil Cleanser (125ml)
- Perfecting Skin Toner (177ml)
- Youth Activating Serum (30ml)
- Age defense Moisturizer - SPF 50 (50ml)
- Advanced Renewal Night Cream - Light (50ml) OR + Advanced Renewal Night Cream - Rich (50ml)

Anda layak :
- Percuma Facial Cleanse and Firm Device
- Penghantaran percuma (jimat RM10)
- Discover Beauty Within Paper Bag
- Youth Skin Care Guide

Set INTENSIVE TREATMENT AND REPAIR

Set ini mengandungi :

- Luminouse Gel Oil Cleanser (125ml)
- Perfecting Skin Toner (177ml)
- Youth Activating Serum (30ml)
- Radiance C + E
- Age defense Moisturizer - SPF 50 (50ml)
- Advanced Renewal Night Cream - Light (50ml) OR + Advanced Renewal Night Cream - Rich (50ml)

Anda layak :
- Percuma Facial Cleanse and Firm Device
- Penghantaran percuma (jimat RM10)
- Discover Beauty Within Paper Bag
- Youth Skin Care Guide


5) CLEARANCE STOCK SHAKLEEBABY 

Beli 1 set, percuma 1 set.


Wow!

Tiap 1 set ini mengandungi :

- Gentle Wash x 1
- Soothing Lotion x 1
- Massage Oil x 1
- Plush Microfiber Towel x 1
- Handy Baby Toiletry Bag x 1

Sunday, 20 May 2018

KENA RAGUT MASA TENGOK WAZE

Hi, assalamualaikum semua. Lama tak tulis entri. Harini Eyda nak berkongsi tragedi yang menimpa Eyda pada minggu lepas.

Nak dijadikan cerita, pada suatu hari, salah seorang kawan baik Eyda ajak Eyda teman dia galeri seni (ye, dia budak seni). Masa tu ada 'opening' kat galeri tu pada jam 8 sampai 10 malam. Tapi kitorang

Saturday, 28 April 2018

BEZA SHAKLEE DENGAN MLM HARAM

Hai, assalamualaikum. Bila sebut MLM, ramai yang fikir negatif. sebelum pergi lebih lanjut, mari kita tengok apakah maksud MLM. MLM adalah ringkasan daripada perkaan Multi-Level Marketing. MLM merupakan salah satu daripada cabang pemasaran perniagaan. Sesuai dengan namanya, ia mempunyai rangkaian atau kumpulan dan ahli

Friday, 27 April 2018

SHAKLEE PILIHAN ANGKASAWAN





Hai, assalamualaikum. Tahukah anda bahawa NASA (National Aeronautics and Space Administration) mempunyai kaitan dengan Shaklee. Eyda rasa sangat teruja untuk berkongsi tentang apa kaitan antara angkasawan dari NASA dengan Shaklee. Sebenrnya kerjasama antara Shaklee dan NASA telah terjalin sejak awal 1990-an lagi. NASA menggunakan vitamin Shaklee dalam setiap misi mereka di angkasa sehingga mendarat ke bumi. 

Thursday, 26 April 2018

KENAPA PILIH SHAKLEE

Dahulu Eyda susah sangat nak beli apa-apa produk dan tiada satu jenama pun yang dapat yakinkan Eyda bahawa ia selamat dan berkesan. Tapi semuanya berubah bila Eyda kenal Shaklee. Betul la orang cakap, tak kenal maka tak cinta kan. Semakin Eyda kenal produk-produk Shaklee ni, semakin rasa sayang dan cinta dekat Shaklee. 

Jadi, harini Eyda nak share kenapa Eyda pilih Shaklee dan apa istimewanya sampai Eyda boleh jatuh cinta dengan Shaklee ni.