Saturday, 29 September 2018

ONE OF MY FAVOURITE (Part 3)



Okay ni nak sambung lagi antara vitamin yang Eyda suka dan sayang nak tinggal selain daripada ESP dan Vitamin C adalah B-Complex.



Apa yang specialnya sampai Euda sayang sangat adalah sebab ia mengandungi kesemua lapan jenis vitamin B, termasuklah Asid Folik.

Menariknya, B-Complex ni boleh..


😁Menukar makanan kepada tenaga

😍Badan lebih bertenaga dan fresh - Dulu Eyda rasa lemau dan mengantuk sokmo

😎Mengawal metabolisma - Macam Eyda, metabolisma terlalu tinggi kot sebelum ni, tu yang payah nak naik berat badan

😉Membantu mengawal stress - Elok sangatlah kalau yang asyik nak marah je tu

🤗Bantu pembentukan sel darah merah - Cegah anemia

😋Mengawal migrain

😍Elok untuk ibu mengandung atau wanita yang merancang untuk mengandung


Eh, banyak pulak kelebihan dia kan. So apa tunggu lagi tu. Jom dapatkan sekarang.


Tekan sini untuk wasap Eyda.

Tuesday, 18 September 2018

ONE OF MY FAVOURITE (Part 2)

One of my feberet..


Selain ESP, Vitamin C juga adalah vitamin yang paling Eyda suka dan sayang sangat. Inilah vitamin pertama daripada Shaklee yang Eyda cuba.

Monday, 17 September 2018

ONE OF MY FAVOURITE (Part 1)

One of my favourite..


Antara banyak-banyak produk Shaklee, inilah yang Eyda paling suka. Rasa tak lengkap je hidup tanpa dia. Chewwah..

Sunday, 12 August 2018

PROMOSI BULAN OGOS 2018

1) VIVIX 

DENGAN KEAHLIAN PERCUMA

Promosi Vivix ada 2, iaitu :

BELI 6 PERCUMA 1,

---> Dapat keahlian percuma (jimat RM65)
---> layak membeli 2 Red Hot Cooler Bag & Sudu pada harga RM8
---> Penghantaran percuma (jimat RM10)
---> Dapat cashback pada bulan depan sebanyak RM250.80

atau

BELI 2 DAPAT 5% DISKAUN

---> Dapat keahlian percuma (jimat RM65)
---> layak membeli 1 Red Hot Cooler Bag & Sudu pada harga RM8
---> Penghantaran percuma (jimat RM10)
---> Dapat cashback pada bulan depan sebanyak RM36.10

2) ALFALFA COMPLEX

Alfalfa Complex ni ada 2 saiz, iaitu yang kecil ada 300tablet, yang besar ada 700tablet.

Mostly ia menjadi rebutan para ibu untuk dijadikan milkbooster, ada juga yang buatkan jadi penyelesai masalah keputihan.
Terkini, ia jadi rebutan geng detoks, sebab Alfalfa Complex ni boleh bantu singkirkan toksin dalam badan.

Beli 3 dapat 5% diskaun.

3) SET POSTNATAL (BERPANTANG) 

DAPAT PERCUMA BEG 'Why I Love Shaklee'

Dalam set ini mengandungi :
- ESP
- Alfalfa Complex (300tablets)
- Vitamin C
- Vitalea (multivitamin)
- B Complex
- Omega Guard
- Ostematrix

4) SET YOUTH 

DAPAT PERCUMA 'FACIAL CLEANSE & FIRM DEVICE'


Haaa, ini special sikit.
Hanya dengan pembelian set Youth, akan dapat percuma je device yang berharga around RM800 di pasaran tau.

Ada 2 jenis set yang boleh dipilih, mana-mana set akan layak dapat 1 device ini secara percuma.


Set YOUTH RENEW AND MAINTAIN

Set ini mengandungi :

- Luminouse Gel Oil Cleanser (125ml)
- Perfecting Skin Toner (177ml)
- Youth Activating Serum (30ml)
- Age defense Moisturizer - SPF 50 (50ml)
- Advanced Renewal Night Cream - Light (50ml) OR + Advanced Renewal Night Cream - Rich (50ml)

Anda layak :
- Percuma Facial Cleanse and Firm Device
- Penghantaran percuma (jimat RM10)
- Discover Beauty Within Paper Bag
- Youth Skin Care Guide

Set INTENSIVE TREATMENT AND REPAIR

Set ini mengandungi :

- Luminouse Gel Oil Cleanser (125ml)
- Perfecting Skin Toner (177ml)
- Youth Activating Serum (30ml)
- Radiance C + E
- Age defense Moisturizer - SPF 50 (50ml)
- Advanced Renewal Night Cream - Light (50ml) OR + Advanced Renewal Night Cream - Rich (50ml)

Anda layak :
- Percuma Facial Cleanse and Firm Device
- Penghantaran percuma (jimat RM10)
- Discover Beauty Within Paper Bag
- Youth Skin Care Guide


5) CLEARANCE STOCK SHAKLEEBABY 

Beli 1 set, percuma 1 set.


Wow!

Tiap 1 set ini mengandungi :

- Gentle Wash x 1
- Soothing Lotion x 1
- Massage Oil x 1
- Plush Microfiber Towel x 1
- Handy Baby Toiletry Bag x 1

Sunday, 20 May 2018

KENA RAGUT MASA TENGOK WAZE

Hi, assalamualaikum semua. Lama tak tulis entri. Harini Eyda nak berkongsi tragedi yang menimpa Eyda pada minggu lepas.

Nak dijadikan cerita, pada suatu hari, salah seorang kawan baik Eyda ajak Eyda teman dia galeri seni (ye, dia budak seni). Masa tu ada 'opening' kat galeri tu pada jam 8 sampai 10 malam. Tapi kitorang